Facebook

torsdag 20 februari 2014

Jaja...vi har hört det förut!

Idag sitter jag och skriver. Ovanligt för närvarande tyvärr. Känner för ovanlighetens skull att tiden inte räcker till för skrivandet. Och när jag väl sätter mig och ska skriva så så tar orden slut. Känns det som.
Det är en väldigt märklig känsla som ligger och gnager i bakhuvudet på mig och som jag dragits med under nästan ett års tid. Det känns som om orden tryter. Inte sådär som det kan göra ibland utan hela tiden. Konstant. Därför har jag nu bestämt mig för att försöka skriva lite grann i bloggen varje dag. Som en slags mental papperskorg där jag kan rensa ut det som eventuellt är kvar efter att jag kört slut på mig själv på gym, jobb och sena kvällsmöten. Som en slags digital dagbok för att... jag vet inte. Vi får se var det landar någonstans.  

Kan sätta 100 spänn på att någon kommer att tro att jag håller på att bli utbränd. Nope. Säkert kommer någon annan att tro att det är många bollar i luften. Kanske. Men egentligen nej. Jag har missat huvudet när jag har tränat resten av kroppen. Förvisso har vi numera en morgontidning så jag har förutsättningarna för att hålla igång men jag är rädd att jag gått i stå, intellektuellt då alltså. Så nu jäklar är det dags att läsa, lyssna på musik men framförallt stänga av. Släcka ner och inte vara igång- jämt. Och med det beslutet kommer det också att bli en del annat som kommer att uppta min tid. Umgås med frun, barnen, och faktiskt även mig själv.  

"Mens sana in corpore sano"- helt enkelt. En sund själ i en sund kropp.


Mjuk stimuli för de vitala delarna är nog vettigt.

Ps. kan inte låta bli att kommentera regeringens budget. Det låter fint att man ska spara och inte sänka skatterna. Det sade man 2010 också. Behöver jag säga att man sänkt skatterna med 50 miljarder sedan dess? 

Vi hörs!

1 kommentar:

  1. Mỗi buổi sáng thức dậy, nên chúc bạn bè gì đây câu chúc buổi sáng hay và ý nghĩa. Mùa thi sắp đến, mà vẫn còn chưa biết chọn ngành nào có nên học văn bằng 2 không. Nhiều chị em thắc mắc có nên yêu đàn ông đã có vợ không. Hãy cùng nhau tìm ra câu trả lời nhé/
    Anh em cây khế nghĩa là gì. Hiện bóng đè là gì mà mình toàn bị đè làm sao để thoát được bóng đè. Khi chim bay trên trời lượn vào nhà là lúc cần quan tâm, chim bay vào nhà báo điềm gì và khitrúng số nên làm điều gì. Một trong những hot girl dj mà nhiều người biết đến. Vậy dj tít là ai. Và cùng tìm hiểu chàng phù thủy âm nhạc Dj SlimV nhé.
    Hiện nay piago Việt Nam rất thu hút nhiều người dùngVespa LX 125 giá bao nhiêu. Nam giới chắc chắn sẽ rành về rocket 1h là gì và xe cộ z1000 giá bao nhiêu

    SvaraRadera