Facebook

söndag 15 september 2013

Kyrkovalet! Halleluja!

Så var då det första av 3 (egentligen 5) större spektakel slut som kommer att äga rum inom ett år. Detta supervalår som vi har framför oss.... I skrivande stund summerar jag det arbete vi lagt ner i kommunen och framförallt då i de områden av kommunen där vi har valt att gå fram med en egen lista. Förutom att vi har lagt ner ett par kvällar med att vika och kuvertera samt stoppa ner valsedlar så känns det nu också i benen som om vi gått ett antal kilometer för att dela ut de samma. Just nu återstår att se om det har gett resultat. Vallokalerna har precis stängt och jag har agerat valförrättare för första gången i mitt liv.

Totalt sett har det nog varit en bra rörelse, en liten försmak på vad som komma skall. Inte för att jag har fått diskutera några grundläggande ideologiska frågor men visst har jag fått en och annan diskussion på halsen. Bra träning med tanke på vad som väntar. Å andra sidan så märker vi just nu av en liten ökning av uppmärksamheten kring just våra grundläggande värderingar och frågan är om vi kan hålla lågan levande... men med tanke på att vi i helgen skrev in en ny medlem i SSU så är jag hoppfull. Mycket hoppfull. Våra värderingar är tidlösa- det är bara att vi ska koppla ihop den med en politik som människor kan känna sig hoppfulla och trygga med. Om du är intresserad av att hjälpa till så hör av er. Skicka ett mejl eller hör av er på annat sätt. Du är inte ensam, det lovar jag!

Och solen går ner ännu en kväll....

Hur som helst väntar jag nu på valresultatet... får se om jag kan sova i natt. Vi hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar