Facebook

torsdag 13 juni 2013

Back on track!

Sitter just nu på ett tåg och njuter. Visst kunde jag valt flyget men med de erfarenheter jag har av mitt senaste besök på Bromma och alla förvecklingar kring detta kändes det ganska bra att välja tåget idag. Jag känner mig bekväm på tåget, samtidigt som jag kan och hinner fixa lite med ditt och datt. Just nu är det internarbetet i vår Arbetarekommun som upptar mina tankar men tidigare idag satt jag och funderade över vad jag ville med mitt liv.
Jag kom då fram till följande:
1. Jag ska fortsätta på samma sätt. Så. Svårare var det inte

Det innebär att jag kommer att fortsätta cykla till jobbet i Malmö en dag i veckan och hem en annan samt träna de andra morgnarna däremellan. Jag kommer också att fortsätta fördjupa mig i vårt interna arbete kring partiet i kommunen. Jag kommer att försöka läsa lite mer böcker både facklitteratur och skönlitterärt samt njuta av min familj och allt vad vi åstadkom ifjol och som vi inte hann njuta av då eftersom vi inte blev helt färdiga förrän i slutet på september. Jag kommer också att njuta av att vara nära min familj och faktiskt ta det lugnare…. Och nej, jag har INTE feber. Om nu någon skulle undra…..

Men framförallt mina vänner kommer jag att återuppta mitt bloggande igen. Till en dels stora glädje och andras sorg och irritation. När andan faller på kommer jag att återigen att dela med mig av mina berättelser ur vardagen, min syn på världen och mina analyser av stort såväl som smått.

Nu kanske en del undrar var detta infall kommer ifrån. Jag har faktiskt inget bra svar. Kanske var det någon tidningsartikel eller min irritation över något annat som triggat mig. Kanske var det dagens träff med alla ordföranden i Sveriges alla Arbetarekommuner som inspirerade… eller jo… kanske var det mitt möte med Stefan Löfven! Jo…det säger vi. Det var mitt möte med Stefan. Helt enkelt- precis som bloggen och min lilla värld- Svärd(s) värld!

Du och jag Stefan!

Välkomna tillbaka! Nu kör vi!

1 kommentar: