Facebook

måndag 11 februari 2013

Superinspirerad- tack alla!

Jag önskar  att tiden hade stått stilla i helgen. Bara att få hålla kvar den där känslan som är svår att sätta fingret på....  När hela huset var belamrat med folk och jag minglade runt som bäst, tallriken stod kvar på bordet med en halvt uppäten bulle och det ringde konstant på dörren! Massor med gäster och ja....kärlek!


Många var det som kom. Jag räknade in ett sextiotal varav fyrtio lyckades pricka in samma tid att dyka upp. Det finns för- och nackdelar med öppet hus vid högtidsdagar och detta kanske är en av nackdelarna. Självklart hade vi fixat lite extra stolar och bord så det praktiska var egentligen inget problem men just känslan av att inte riktigt räcka till kanske inte är riktigt önskvärd. Men, ett litet ord här och där och en förflugen skål med var och en kanske där ribban skulle ligga. Nästa gång ska jag nog göra tvärtom. Jag har sneglat på förskolorna och funderar allvarligt på att göra en kungastol och helt enkelt sitta i en sådan på min 50-årsdag och låta alla komma till mig i stället. Okej, det finns kanske en risk att man med allt skålande inte orkar med hela kvällen så... jag får nog fundera ett tag till.

Om nu inte jag hann hälsa så gjorde definitivt inte min fru eller svärmor det heller då det var de som skötte marktjänsten. Och det med bravur! Den hemgjorda potatissalladen gick åt som smör i solen tillsammans med tjälknölen och svärmors hembakade minibullar. Säga vad man vill men det är kärlek! Hur som helst hade inte detta varit möjligt utan svärmors hjälp eller Malins planerings- och organisationsförmåga. Det hade inte heller blivit mer än kattskit om inte Ingela hade torkat disk och om Petra inte hade lyft ett finger. Och inte att förgäta; Anders magiska recept på potatissallad....(och hans hjälp på fredagskvällen). Tack! Tack Tack!

Ödmjuk och tacksam! Vilken 40-årsdag! Tack alla!!! 

Så nu har jag passerat gubbanollan och det är dags att jag fortsätter vad jag påbörjade för två veckor sedan. Jag har inte mätt mig än men med tanke på att jag haft ledigt i fyra dagar finns det en risk att jag snarare ökat i omfång än tvärtom. Å andra sidan, med en sådan härlig tillställning i backspegeln är det lite lättare att stå ut med någon centimeter för mycket när hjärtat har blivit alldeles varmt och fullt med kärlek från alla vänner och släkt som uppvaktade mig i lördags.

Så nu mina vänner är jag full av inspiration och energi- nu kör vi!

2 kommentarer: