Facebook

tisdag 22 januari 2013

Tillbaka igen!

Så... Då sitter jag här och påtar ihop en liten text. Det var ju ett tag sedan sist och för detta ber jag om ursäkt. Det blir så när orden tar slut och hjärna och kropp behöver ta igen sig. Vilket den nu har gjort, mer än väl.


För närvarande håller jag på att forma mitt nya liv i huvudet. Ni som följt mig vet att mitt mål är att jobba, träna, umgås med familjen och plussa på med lite fritidspolitik vilket tenderar att ta alltmer tid, som i sin tur får mig att inse vikten av att träna och hålla igång så att jag orkar med allt. Livet går i cirklar.

Som snart 40 år ung har jag insett att jag inte kan springa på alla bollar och det ska bli spännande att se vad det ska bli av den här lerklumpen jag håller i min hand. Följ gärna med på resan, jag lovar att den här våren inte kommer att lämna dig besviken.

Välkommen till min lilla värld, Svärd(s) värld- bjud gärna in fler, här finns plats!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar