Facebook

tisdag 29 januari 2013

Ett Toblerone tack- jag är 40!

40! Det lät dramatiskt. Det är det inte. Jag har bara tagit tag i det där som legat och luktat gammal våt filt i mitt medvetande. Hur som helst har jag nu gjort slag i saken och köpt det där gymkortet som jag inte köpt de senaste två åren. Att få in träning i mitt liv var inte lätt, men genom att gå upp en timme tidigare på morgnarna hoppas jag få rätsida på den lilla övervikten som kom i samband med att jag slutade snusa 2007. Resultatet sedan jag började använda mitt gymkort är ett par väldigt sega armar och en för närvarande ganska trött man..... men så närmar jag mig också de 40...

Hårt liv numera...tidiga morgnar och
förhoppningsvis ger det resultat! 

....döm om min förvåning när jag öppnade posten idag. I denna ligger det en liten hälsning från världens bästa och mest optimistiska ICA- handlare. Eldsjälar finns det en del i byn och Jerry är definitivt en av dessa. I en by som Teckomatorp är det en ynnest att ha någon som vågar ta en risk att bygga ut sin butik med allt vad det innebär. Han är aldrig omöjlig och sponsrar mig veterligen alla aktiviteter som går att sponsra i byn. Det var dessutom han som hade koll på var de mest värdefulla föremålen fanns när klubbstugan brann ner, vilket gjorde att man kunde rädda saker som är ovärderliga för en klubbs historieskrivning. Det man sår får man skörda och jag hoppas innerligt att hans investering betalar igen sig....


Så speciellt hemlig ort är ju inte Teckomatorp... och hemma kommer jag att vara! 

Han har dessutom en hjärtlig humor vilket jag förstår när jag läser på kortet jag fått idag. Såhär långt är det den bästa 40-årspresenten jag fått....som det anstår en sosse såklart!


Humor som det anstår en 40-årig sosse! Tack Jerry- ska slita det med häl(s)an! 
Och jag ska sitta och smaska på detta Toblerone någon dag när jag är färdigsvettad på gymmet en fredagsmorgon klockan halvsju... för det är väl en present som passar en 40-åring om något?!


2 kommentarer:

  1. Snart smäller det mannen, men du har en fysik som en 25-åring! Och bättre kommer det att bli :D

    SvaraRadera
  2. Grattis i efterskott. Lycka till med träningen, good for you. Rolig humor din ICA-handlare har; Toblerone - naturligtvis, haha, faktiskt jättekul :-)

    SvaraRadera