Facebook

söndag 2 december 2012

Shit Pommes Strips!

Pissnödig rubrik men det var lite så det kändes innan jag kom på scen i fredags... Nu har jag tagit min verbala oskuld på scen som mig själv, ingen Siw- Majken eller någon annan karaktär som jag kunde gömma mig bakom. Undrar vad som händer nu? Imorgon är det sista träffen med stå-upp gruppen. Låter för övrigt som någon form av missbrukargrupp. Kanske vi är det också... det är trots allt ganska beroendeframkallande att stå på scen.


Hur som helst kan jag nu koncentrera mig på lite mer än just att leta fram och plita ner roligheter. Med julen i antågande kan jag hetsa upp mig över Sverigedemokraternas opinionssiffror och alla orättvisor i världen. Detta hade jag inte i huvudet alls i fredags klockan 22.20 när jag fick mikrofonen i handen. Jag låter härmed er läsare få se en liten bit av mitt 2 minuter och 15 sekunder långa framträdande i fredags (måste spara en del av materialet om jag nu skulle råka få fler "gig". Håll tillgodo och du; lägg märke till den goda reklamen jag gör för min hembygd!


Ett jättetack till Malin, svärmor och resten av den "innersta kretsen" som var på plats och så även till mina kollegor Ingegerd, Petra, Julia och Sussi som delade det här stora ögonblicket! Ert stöd betydde jättemycket!

Världens största tack-kram till Elin Norde´n som trodde att det kunde gå vägen och vars huvud jag låtit förbrylla med allehanda textförslag innan det landade ett dygn före skarpt läge. Skickar även tacksamhet till Mats Andersson för inspiration samt David och Linnea som var på plats och såg till att jag inte sket på mig! För nervöst.... det var bara förnamnet! Men ja! Jag är nöjd med resultatet som gav mersmak!  

Har precis suttit på Gudstjänst... snacka om att få inspiration- Hmmm det får nog bli ett litet evangelium i alla fall!

1 kommentar:

  1. Kul att det gick så bra, hoppas på att få se dig på scen snart igen :-)

    SvaraRadera