Facebook

tisdag 13 november 2012

Herregud vad jag står!

Jag har gett mig in i ett för mig helt okänt område. Som snart 40-åring känns det ganska intressant och stimulerande. För tjugo år sedan hade jag sagt coolt. Nu håller jag mest på att skita på mig. Jag ska alltså börja en kurs på måndag. En kurs som handlar om att ta så många poäng som möjligt och jag ser här en chans att bättra på min förmåga att kommunicera verbalt så att folk förstår mig...Men framförallt ser jag en möjlighet att lära mig att bli kortfattad. Ni som känner mig vet att jag kan sväva ut och bli lång i tal... Här måste jag göra tvärtom. Get to the point bam bam! Och den här gången är det lite annorlunda. Annorlunda på så vis att jag dessutom ska göra mig rolig, vilket inte är det lättaste när man inte kan gömma sig bakom ett par irrglasögon, en klänning och en ful peruk. 
Nu blir det på riktigt, ingen teater och med levande människor som sitter ett par meter ifrån som hör varenda nyans i det som sägs och görs och tolkar det på sitt eget vis... för eller emot mig som kommer att STÅ UPP! 

Första försöken....

Jag är helt övertygad att jag kommer att lära mig många olika sätt att vinna publik och givetvis då även motsatsen vilket är det jag fruktar mest. Att skriva är lätt men att skriva kortfattat och plocka fram kärnan i vad jag vill få ut kommer att bli en process för mig. Att kunna känna in vad som är viktigt att säga innan det sägs och inte analysera misstagen i efterhand.....


På måndag drar det igång. Då börjar kursen. Fram till mitt första offentliga framträdande, om det nu någonsin blir något, får ni hålla tillgodo med lite bilder....

Det tar sig.... :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar