Facebook

fredag 19 oktober 2012

Varrdspremijäär! (världspremiär! )

Idag är det dags för mitt lilla.. eller ja... lilla och lilla. Det är dags för mitt alter-ego Siw-Majken att gör debut på rörlig bild. Inför ett gäng på nästan 115 kollegor drog hon fram som en stormvind på Marholmen den 5 oktober 2012. Ni som är pålästa vet att hon dök upp första gången på ett personalinternat i Hörby där själva den sociala sammankomsten på kvällen kom av sig och hade kommit att likna en begravning. Då var det en förvirrad själ som gick fel och....

....hamnade i en städskrubb. En dammsugare och en golvmopp senare var succén ett faktum och sedan dess har hon våldgästat såväl 40-årsfester som pensionärsavtackningar. Hon har en bakgrund som Kommunalare och är numera en väldigt engagerad SKPF:are, alltså en som fortsatt sitt medlemskap för pensionärer och hon är tämligen stridbar och har en hel del åsikter om det mesta.

Vid tillfället hade hon fått i uppdrag att sammanföra ekonomienheten och i hennes sätt att se saker och ting.  ligger det viktigaste då i att man förstår varandra om man kommer från vars en landsända. Ett gäng från Sundsvall, det andra från Skåne och det sista gänget från den kungliga huvudstaden. För säkerhets skull har jag textat en del av videon då den är ganska.... dialektal. Vill passa på att tacka alla kollegorna och hoppas att ni har hämtat er efter chocken. De flesta av er mötte mig med ett leende efteråt vilket kanske tyder på att ni återhämtade er ganska snabbt.

Så. Bänka er i sofforna och huka er för här kommer ordförande i SKPF´s utbrytarfraktion i Eslöv. Välkommen till Sajjbårr-varrden Siw-Majken! (cybervärlden reds. anm.)Trevlig helg allihop! Varning för magstarka scener!2 kommentarer:

  1. Du är underbar!// Birgitta

    SvaraRadera
  2. Tack tack.... blir lite hes efter att hon uppträtt men det roliga väger över.... :)

    SvaraRadera