Facebook

tisdag 16 oktober 2012

Uppeldad!

Ni som läser min blogg regelbundet vet att jag var på 50-årsfest härförleden. En trevlig tillställning med en helt otrolig blandning människor. Eftersom jubilaren själv är folkpartist så föll det sig ganska naturligt att många på festen också delade denna politiska övertygelse varav en del satt vid mitt bord. Med andra ord kan man säga att det liksom var bäddat för roliga diskussioner, vilket det också blev.

Ibland är det som om själva fan flyger i mig och jag börjar tala i tungor. En ganska konstig men rätt behaglig känsla när orden flyter ur mun och ligger rätt vad gäller både tonläge och melodi. Förr hände detta när jag var på arbetsplatsbesök men eftersom jag inte längre jobbar fackligt så får jag inte riktigt det behovet tillfredsställt längre. Långa hardanger av ord kunde flyta om arbetstider, kollektivavtal,  vikten av att hålla ihop och gud vet inte allt. 

Lite så blev det på festen med. Orden bara kom ut av sig själv när jag fick en fråga och dem slutade liksom inte. Svaren på frågorna som ställdes bara kommer av sig själv och det är precis som om någon tagit min mun i besittning. Alla de ställningstaganden, alla antaganden allt som hör ihop med det jag tror på och står för bara "poppar" ut i små kaskader av ord och jag njuter av det. Jag njuter av att få förmedla ett budskap, att få tala och agitera och....Jag tror minsann att jag är besatt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar