Facebook

torsdag 25 oktober 2012

Grattis! Nu kan även nyförlovade prinsessor ta del av nyhetsflödet!


Dagen började med ett burr i fickan . Det visade sig vara nyheten om att prinsessan Madeleine hade förlovat sig. Kändes som att jag inte kunde ha brytt mig mindre. Det var svinkallt på perrongen och snålblåste så att jag nästan ångrade att jag struntade i att ta ner dem där vinterjackorna. Men det är klart, lite kärlek värmer alltid....Inte för att jag speciellt rojalistiskt lagd men jag har ju förstått att den svenska folksjälen är präntad av ett överhuvud med blått blod. När vi pratade häromkvällen om blått blod blev vår ena grabb förskräckt tills vi fick förklarat för honom att det bara var ett talesätt. Men det är klart... med hans resonemang ser man ju det logiska i att kungligheter har blått blod om man kan ha röd avföring efter att ha käkat rödbetor.

Har märkt att det är många som har åsikter. Det gillas skarpt. Jag gillar polemiken och dynamiken. Framförallt i dessa tider när det diskuteras friskt om vinster i välfärden och barnarbetare som göder riskkapitalister och indirekt även dåligt insatta kunder. En del har hört av sig och frågar om och hur man gör för att hänga med i Svärd(s)värld. Här kommer några enkla steg:

Börja med att markera i fältet under
"Häng med i svängarna", fyll i din e-postadress


Kolla så att adressen stämmer i dialogrutan som dyker
upp och fyll i fältet med de tecken som du ser. KLART!


Du får nu ett kvitto på att du vill prenumerera på "flödet". I det
mejl du får måste du klicka på länken för att aktivera
prenumerationen Om du inte, får något mejl, kandet vara så
att du måste tillåta den här typen av "trafik" i din inkorg!

Och har du gjort det rätt så lär du höra från mig redan under helgen. Kanske redan under fredagen. Lite beroende på vem som förlovar sig på morgonkvisten..... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar