Facebook

söndag 16 september 2012

Dansa Pausa! Dansa Pausa!

Jag har haft mina skäl att vara tyst ett tag. Inte för att jag har varit sjuk, tappat rösten eller så. Nej... sedan vi senast hördes har trädgårsprojekt och annat tagit min tid. Eller... tagit. Konstigt ordval egentligen. Jag har helt enkelt valt att lägga tiden där i stället för att ge mig ut i några vilda diskussioner på Facebook eller konspirationsteorier i min blogg.


Inte för att tillfälle har saknats när vi har haft Littorin som gjort en pudel och en Allians som knakar i fogarna. På hemmaplan har vi haft en hetsig debatt om konstgräs och själv har jag landat i ett konstigt meditativt tillstånd som uppstår när man slagit i så många 5 tumsspik så att man inte längre känner sina fingertoppar. Det är då alla mina vilda idee´r har fötts som ni kommer att få höra mer av under hösten.

Här är det mest pausa... bilden är tagen på ön Milos, Grekland

Under sommaren har jag dessutom varit på en solidarisk båtluff i Grekland med familjen, grävt ner vatten i ett hål i trädgården och gjort en massa andra små saker. Små... Hmmm... Smaka på ordet. Lite som jag själv. Bättre liten på jorden än stor i orden som man brukade säga förr.

Jag hade en "gammelmorbror", alltså min mors morbror, som älskade att gå ut och visa upp mig för byns alla tanter när jag var liten. När dessa ideligen envisades med att påpeka hur späd jag var som bebis ilsknade helt sonika gubben till en dag och snäste av dem med ett:
"Han kan min själ bli stor han också". Och med två år kvar till valet börjar jag tro att han ska få rätt....

Välkommen tillbaka till min blogg. Det ska bli mig ett sant nöje att roa, oroa och ställa till det i vanlig ordning. Det skulle vara kul om vi blev fler som hittade hit så dela gärna och sprid min blogg till nära, kära, kollegor och andra i din närhet.

Nu kör vi!

1 kommentar: