Facebook

lördag 28 april 2012

F E S T !!!

Lördag... härligt! Hur många måsten man än har känns det ganska bra när lördagskvällen närmar sig och man liksom vet att läget är under kontroll. Idag har vi avverkat en fotbollsmatch, 90 procent av ett tvättberg samt levererat tre fjärdedelar av familjen till släktingarna i Svalöv så att jag och frugan ska kunna förbereda oss för kvällens fest som ska gå i gröna vågens tecken a´la 70-tal.

Redan igår påbörjade jag tidsresan genom att köra värsta proggen på Spotify på jobb samt cykla iväg och införskaffa tidsenlig mundering. Gröna manchesterbyxor (som knappt gick att knäppa),  odrägligt ful aprikos/orange skjort, grön/brun slipover samt tillhörande trätofflor/träskor och som grädde på moset den värsta slips jag någonsin sett.  Det är inte utan att det är lite Stig-Helmer varning idag.... Och glasögonen som toppar tallriken tar nog priset. Vi får väl se om jag reder styrkan i glasen, i annat fall lär det inte bli så mycket att dricka.....

Hur som helst måste jag säga att jag beundrar de som vågade förmedla sina politiska budskap naket och avklätt genom sin musik och därigenom tappa både ansiktet och inkomsterna. Fler sådana skulle jag vilja se idag. Tänk er Danny stå och sjunga en låt som "Staten och kapitalet" eller Kent göra "Bläckfisken". Högkvalitativ musik med tänkvärda budskap och minst lika aktuella idag. Men någon sådan musik lär det nog inte bjudas på ikväll. Men vem vet, det är kanske "jukebox-evening" med dj/coverband som kan leverera en bred repertoar ?!  Gissa vem som ska önska då! Bäst jag tar med 5-kronor hehe:)Så ni som läser min blogg får här en förhandstitt på vad som komma skall. Livet är en fest och vi är alla bjudna mina vänner!
Så grann man ska bli. Och så fick Myrorna en
välbehövlig och välförtjänt slant med!


Vi får väl se hur festligt det blir i morgon att städa färdigt huset och göra resten av tvätten. Skål allihop!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar