Facebook

söndag 15 april 2012

Det är kallt nu- men det blir varmare igen!

Vi som överlevde påsken kan väl bara konstatera att vädret inte bjöd på några överraskningar med tanke på vilken månad det är. April brukar ju göra sig känt genom att kasta sig hejvilt med en 30 graders spännvidd från den röda till den blå sidan på termometern.


Så kan man kanske även säga att den politiska väderleken är i Sverige. Från att ha varit ganska varmt och omhuldande har det under de senaste åren blivt några grader kallare. Om vi nu bortser från de som har det bäst ställt, vilka snarare fått det ännu lite varmare och även större möjligheter att kunna svalka sig i den tidiga sommarvärmen. Men för oss andra, vi som har så vi klarar oss, där har man perforerat våra paraplyn och stuckit hål på våra termobyxor. Så om det nu händer sig att kommer ett ösregn eller att det plötsligt drar in kallare luft över vårt avlånga land, då kommer det att vara en del som står sig slätt och blir båda våta och kalla.

Med mindre än 950 dagar kvar till nästa val känns det nu naturligt att alltfler har börjat fundera om prognoserna verkligen har stämt under den seanste mandatperioden, vilket avspeglar sig i den senaste Sifo-mätningen där (S) har fått hela 36,8  procent!

Aftonbladet 120415


Vill du också bli klimatsmart och medveten föreslår jag att du investerar mindre än två minuter av ditt liv och kollar följande film. Kanske vi då slipper så tvära kast i den politiska väderleken i framtiden....


1 kommentar:

  1. Det viktigaste är dock att SD, FP och C går mot degradering!

    SvaraRadera