Facebook

söndag 29 april 2012

Älska 70- det är "progg" med blogg!

Idag är jag helt slut. Vaknade som vanligt klockan tio över sex imorse, låg och stirrade en stund på klockradion och konstaterade ganska snabbt att jag inte skulle somna om så.... snällt klev jag av sängen, stegade ut i köket, drog igång kaffekokaren och satte på radion på vägen ut mot toaletten. Nöjd över att jag återigen lyckats med konststycket att inte ta den där sista ölen/drinken satt jag och filosoferade över en kopp kaffe och funderade över alla roliga och trevliga människor jag mötte igår. Alla givande samtal jag hade som vände mina perspektiv och vidgade mina vyer.... För att inte tala om all den goda maten som slank ner, varav jag nog inte testat något av det vågar jag säga.


Det är nyttigt att utmana sig själv, träffa nytt folk, äta mat man aldrig provat och suga in alla intryck. Det här kommer jag att leva på ett bra tag. Om inget annat kommer det att ta ett tag innan kroppen har återhämtat sig efter allt dansande. Till min stora förtjusning visade det sig att det fanns fler Duracelllkaniner som skuttade runt på golvet. Skönt... trodde jag var ensam i det släktet. Och helt ärligt är 70-talet helt rätt musikmässigt, så det är svårt att låta bli, framförallt när både jag och frun blev så snygga..... (det tackar vi Myrorna för)


Snygga Svärdar!

Sitter just nu och förbereder mig inför VU-mötet som vi ska dra igång om en stund. Jag lärde mig ett och annat igår och fick mycket matnyttigt med mig att arbeta för... och emot. En del av samtalen spårade av oförklarlig anledning in på politik, vilket inte bara jag kan skyllas för. Hur som helst lärde jag mig mycket och fick lite andra perspektiv på vårt parti och vår politik men jag fick även tillfällen att förklara ställningstaganden och förklara hur och varför vi gör som vi gör och tänker. Fick respons på min blogg och det är kul att få till sig andras syn på den. Det kändes bra med feedback och extra kul att det var positivt, mycket av det jag fick till mig. Det sporrar till att anstränga sig lite mer.

Så härmed lovar jag att fortsätta mitt bloggande med mer eller mindre politik kärleksfullt insprängt i mina texter. Gärna så att folk känner igen sig och även känner sig manade att läsa, engagera sig, kommentera, dela och sprida texterna till sina vänner.... För det är riktigt "progg" med blogg!

1 kommentar: