Facebook

söndag 25 mars 2012

Vi får väl se....

Helt slut nu. En fullmatad helg med massor av trädgårdsarbete har satt sina spår. Risken att man har åldrats till i morgon bitti är nog överhängande och då blir det en pigg 90-åring som ska ta sig ur sängen.... Vad jag har märkt medan man ligger och krälar ibland stenar , grästuvor och jord är att man liksom blir mindfullness personifierad. Man är konstant närvarande på ett slags magiskt sätt. Varenda sten man vänder runt på och varje spadtag som tas är man helt och hållet med. Man är påkopplad helt enkelt utan att för den sakens skull ha stängt av allt annat. Vilket ju annars kan vara lätt när man går upp i något. Årets projekt består i att byta ut den sönderblåsta poolen och ersätta med en lite större, annorlunda form som tillika ska grävas ner. Vilket i sin tur kräver att vi gör en del "justeringar" i det befintliga trädgårdsrummet. Så det blir lite katten på råttan och råttan på.... innan man kan göra allt klart.


Stenpartiet ska bort och ersättas med en stödmur som i sin tur ska...

Under helgen har vi haft ett par kompisar på middag. Mannen i familjen körde en rejäl politisk grillning på mig för att se vilket virke jag var gjort i nu när jag blivit invald i arbetakommunen och allt. Jag gillar folk som ifrågasätter, framförallt när det görs på ett snyggt sätt. Igår kunde jag också sakligt svara på hans frågor och bemöta hans påståenden på ett för mig bekvämt och eftertänksamt sätt. Jag känner mig bekväm med mitt politiska val och detta klarnar nu undan för undan. Jag är visserligen övertygad om att det blir lättare för mig då min fru och familj står bakom mig, men det underlättar framförallt att jag har en hyfsad självdistans vilket gör att jag kan driva med och bjuda på mig själv. Jag kan ju ibland låta så.... "pretto".

Avslutningsvis blev det ett långt telefonmöte med VU i Arbetarkommunen. Mitt första, men långt ifrån sista. Dessvärre krockade det med min heliga träningstid på TK Fys vilket föranledde att tiden för dessa möten kom upp till diskussion. Då jag numera verkligen behöver ta alla tillfällen jag kan för att hålla mig igång kändes det bra att vi kunde komma överens om att hädanefter köra mötena efter vår träningstid. Kanske inte världens största grej, men ack så viktig för mig.... Så nu sitter jag och fyller på min annars ganska fulla kalender med lite flera möten, spännande sådana för min fortsatta politiska utveckling.

Och jag hör hur sängen kallar...."Anders, Anders- kom och lägg dig...." Nödbedd är jag inte!

1 kommentar:

  1. Fint hus ni har! Du, litta bilder från spelningen uppe på bloggen!

    SvaraRadera