Facebook

måndag 19 mars 2012

Många järn....

Idag var det en typisk måndagsmorgon. Inte för att jag har något emot dem överlag men på något sätt kändes det som om det var uppförsbacke hela vägen fram till lunch. Jag fick i och för sig gjort mycket. På tåget ner till jobb satt jag och lade in alla möten i min kalender. Man är ju digital numera med uppbackning efter ett antal fadäser där jag blivit av med både analoga och digitala kalendrar och telefonböcker så numera kör jag den digitala varianten med säkerhetskopiering och synkronisering. Måste nog säga att jag är förvånad själv över hur fort jag har anpassat mig....


Väl hemma efter avklarad arbetsdag blev det planering av veckomatsedel och diskussioner om vad som är gott....men även vad som inte går hem riktigt. Är ganska nöjd att vi fick ihop den här veckan också. Inga större utsvävningar kulinariskt men i alla fall. Det viktigaste är att vi äter tillsammans och att vi får en stund tillsammans med familjen och det blir lite trevligare när ungarna sitter kvar och njuter av maten och delar med sig av vad som hänt under dagen.

Som avslutning passade jag på när övriga i familjen hade gått, att laga mat inför torsdagen som åkte i frysen. Funderar faktiskt på ifall det bor en liten scout i mig... Alltid redo, kan man säga. Oavsett vad det gäller vill jag ha på fötterna, om det så bara gäller ett möte, en träning eller om jag ska köra till en adress som jag aldrig varit på. Vet inte om det är något neurotiskt men det är ju kanske inte helt otänkbart.

Så nu sitter jag här och fnular vad jag ska gnälla på idag. Om jag nu tvunget måste så skulle det vara att det finns för få dagar på året och för få timmar på dygnet. Konstaterade detta när jag skrev in mötesagendorna för både S-föreningen och Arbetarkommunen i kalendern här hemma. Tänkte ju faktiskt även hinna vara med på Föräldrarådet, gå på lite konstutställningar, träna lite, läsa några bra böcker, gå långpromenader med hunden och umgås med min familj.... Jag får väl börja gå upp innan jag går och lägger mig.... Vi hörs!

2 kommentarer:

  1. Anders, det finns alltid tid, det är bara att använda den rätt, vilket ditt skrivna faktiskt redovisar, gemensamt arbeta med maten, ägna tid åt barnen o vara aktiv i politiken. En fin konstuställning finns på Stor Gråbrödersgatan 13 i Lund, det är min systerdotters man som ställer ut. Ta dig en titt om du skulle vänta på tåget hem till landet. Ha det bra! Anci

    SvaraRadera
  2. Yo! Kolla mitt senaste inlägg... ngt som engagerar dig kanske?

    SvaraRadera