Facebook

onsdag 29 februari 2012

Tack för förtroendet!

Jag blev ikväll vald till mitt första "riktiga" uppdrag i vår S-förening här i Teckomatorp. Tack till er som valde mig, jag hoppas att jag inte ska göra er besvikna. Tack även till dig Anette som enträget har fortsatt att hålla de här mötena trots att bland annat jag har uteblivit. Skam den som ger sig och jag kommer att följa i dina fotspår.


Efter ett par riktigt tunga år kanske vi äntligen kan börja göra det som vi brinner för; att prata politik. När stormen efter förra valet hade bedarrat hamnade fokus på partiledarfrågan och Mona fick stiga åt sidan. Därefter valdes Håkan in och när vi som bäst trodde att det började bli match igen riktades återigen blickarna på allt annat. Så nu äntligen; nästan 2 år senare, har vi kanske börjat kunna landa. Vågat börja tro på oss själva. Börjat bygga upp laget och ta ny sats. Och därute väntar en värld som på många sätt har förändrats och försämrats. Det är dags att vi börjar prata med våra vänner om vilket Sverige vi vill ha egentligen.

Heja Teckomatorp!

Så go´vänner som nybliven ordförande tackar jag återigen tack för förtroendet! Och Teckomatorp- Nu kör vi!

4 kommentarer:

 1. Grymt mannen! De har valt rätt man!

  SvaraRadera
 2. Tackar....nu blir jag lite generad:)

  //anders

  SvaraRadera
 3. Stort grattis till dig! Och skoj att se att du bloggar så mycket, lägger genast in dig på min blogroll så jag har lite mer koll. Vi ses väl på måndag?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket. Jag kommer att lägga till alla torparbloggar under helgen så vet du fler än din, Görans och Tobbes så hör gärna av dig:)
   Ja- vi ses definitivt på måndag, det blir en stor dag! Lite grann i alla fall:) //Anders

   Radera