Facebook

onsdag 22 februari 2012

Inte för långt och inte för kort..men en lägenhet kan vi nog fixa!

Hur ska ett inlägg egentligen vara? Det ska inte sticka ut eller vara för mainstream, inte vara för långt men heller inte för kort. Inte för spektakulärt men inte heller oengagerat. Inte för personligt men heller inte skrivet så att man som läsare känner sig utanför. Det är alltså helt omöjligt att göra ett inlägg som skulle kunna passa alla... eller? Framförallt för en som mig vars haka ganska ofta hamnar i ytterposition på grund av mina ständiga grubblerier och tyckanden om saker och ting.


För några veckor sedan hade jag min motsats (politiskt) som gjorde som jag och stack ut hakan. Om denna klumpighet var han dock lyckligt omedveten och då lät inte reaktionerna vänta på sig!


Själv blev jag lagom förbannad. Tyckte nog mest synd om gubben som trodde att alla var i stånd att fixa bostäder åt sina barn, framförallt när man sett till att många av lägenheterna som skulle kunna ha hyrts ut till yngre har gjorts om till bostadsrätter. Dessutom har man sett till att försämra ungdomars utsikter att få några schyssta arbeten med drägliga anställningsvillkor. Nu har vissa andra på samma sida skranket börjat hojta efter ungdomslöner också.

Jag har alltid trott att 75% av ingenting är noll,men jag hade kanske fel! Förlåt mig i så fall...

2 kommentarer:

 1. Anders, det kan den tönten göra - han sålde ju sin andel i ett låtsatsprivat vårdboende tror jag o har en stor förmögenhet - han lär vara om inte den rikaste så en av de riksdagens allra rikaste - så det är kanske inte så konstigt han kan köpa bostad till sina barn!- Det som är förunderligt är ju de som okunniga som röstar fram en såda skurril person till riksdagen! Säger bara åt helvete med honom fast han är kristdemokrat! Anci

  SvaraRadera
 2. Odell lever i en gammalkristen utopi vars förankring bottnar i att världens befolkning skapades utifrån två nakna urmänniskor som sprang loss i Edens lusthus...

  Det säger väl allt..

  Men hey, vem fasen har inte råd med att köpa några lägenheter? Speciellt nu när lånekraven är såååååååååå fördelaktiga..

  Bah!

  SvaraRadera