Facebook

tisdag 28 februari 2012

7 minuter!

På mindre än sju minuter ska jag försöka att skriva något vettigt. Om det ska bli vettigt måste man ha, om inte lite mer tid så i alla fall mycket snabbare koppling mellan huvud och fingrar. Och det kan man inte beskylla mig för att ha. Jag har egentligen inte alls snabb koppling emellanåt. Det är därför som jag bloggar.


Jag menar, ni vet själv...Det finns alltid någon klämkäck, putslustig jäkel som kläcker ur sig något kul och när man ska replikera är det liksom bara tomt på tungan. Eller just när man är på ett arbetsplatsbesök och pratar om hur viktigt det är att man organiserar sig så kommer det någon klämkäck tonåring och drar en högerkrok mitt på näsan. Bildligt talat då. Och om du som läser detta är det minsta lik mig händer det i nio fall av tio inte ett skit när man öppnar munnen. Och den tionde kommer det ofta ut något som om det är hörbart, inte går att urskilja från övriga kroppsljud man kan utstöta.

Så... det är en av anledningarna till varför jag bloggar. Jag vill kunna ha sista ordet. Om inget annat kunna visa att man inte sätter sig på mig...så mycket i alla fall. Jag kan tänka mig att jag gjorde en del besvikna nu och i så fall var det inte meningen. Det är säkert många därute som varit med när jag blivit uppjagad och dragit brandtal på flera minuter. Det är lite annorlunda mot att svara den sura kassörskan i närbutiken eller snoppa av den dryga medpassageraren med fötterna på sätet. På nätet är jag tuff. Kanske jag också blir ännu tuffare nu när jag har sådan här besöksstatistik. För inte kunde det väl vara en tillfällighet just idag????

1 kommentar:

  1. Kan stå ut med du får sista ordet, du gör ju en för det mesta glad. Roligt du har tagit ett uppdrag i s-föreningen. Vi har en aktiv s-förening i Rydsgård - just nu har vi cirkel om vad vi vill det nya handlingsprogrammet ska innehålla. Det står som rubrik i Kap 1. "Partiets ändamål". Det vill jag ändra till partiets "enda mål" - dvs alla beslut i alla leden ska grundas på frihet, solidaritet, rättvisa och jämlikhet! Samt mycket annat, men om det sker kan inte något fel för oss medmänniskor. Marknaden söker kanske nya marker, men då får vi skapa nya här! Ha det Anci

    SvaraRadera