Facebook

fredag 13 januari 2012

Välkommen till Svärd(s) värld- på riktigt med egen adress!!!

Tyckte det var dags nu. Jag har hållt på i en och en halv månad och förstått att det är många som känner igen sig i det jag skriver. Det finns en del som håller med, vissa andra gör det inte och en del som håller andan... och det är väl lite så det ska vara? Sverige, Europa och världen är inte svart eller vit. Den är full av nyanser. Och åsikter.


Vad vi än tycker är allting politik. Vägbulan som ska byggas utanför skolan, dina arbetstider, om du ska få vara ledig med sjuka barn... ja om det så bara handlar om en så enkel sak som kärlek så är det politik. Som exempel har vi det danska fremskrittspartiet som sett till att vi i Skåne har en massa danska par där den ena parten saknar danskt medborgarskap. Till och med luften vi andas och vattnet vi dricker är en politisk fråga....

Det finns mycket att skriva om. För er som inte upptäckt min blogg tidigare kan jag berätta att jag skriver när andan faller på. Detta inträffar med ungefär 3 dagars mellanrum. Ibland oftare men aldrig senare. Det är högt i tak och låga trösklar för diskussion. Jag filosoferar, argumenterar och diskuterar gärna så länge det är sakligt och det har det varit så här långt. Jag har åsikter om det mesta och jag blir glad om ni återkopplar med kommentarer både här på bloggen och via Facebook. Ibland skriver jag mer vardagligt och ibland väver jag in politiken i vår vardag, där den ju egentligen finns hela tiden.... runt omkring oss.

Precis som i Svärd(s) värld. Välkomna! //Anders


Jag och vår dvärgpinscher Amidala

1 kommentar: