Facebook

lördag 31 december 2011

The same procedure as last year?! Eller Gott Nytt År på svenska!

2011 var året då det hände eller inte hände vilket beror på hur man väljer att se på saker och ting. Som vanligt fick kvinnor och barn lida för att männen inte kunde komma överens om vilken Gud som är bäst eller om det fanns någon Gud överhuvudtaget. Vågor av revolter och revolutioner över hela världen fick diktatorer att bli knäsvaga med hälp av svensk mobilteknik och sociala nätverk.


Socioekonomiska avgunder skapade gatlopp i England och här hemma tog vi ännu ett par steg för att närma oss samma samhällssystem med hjälp av den mest "ansvarsfulla" regeringen i Europa... Samtidigt skapar situationen i världen en längtan efter något annat som inte definieras i materiell eller ekonomisk lycka....


Så... för egen del var året 2011 året då jag själv och utan någon inbördes ordning:
 • Tog tag i det där som blivit liggandes sedan 2010
 • Engagerade mig ännu mer i min familj och det vi har tillsammans
 • Äntligen gjorde allvar av mitt politiska intresse
 • Gick med i mitt andra första-maj tåg.
 • Lärde mig ännu mer om datorer, nätverk och hemsidepublicering
 • Gjorde allvar av mitt hot att börja blogga
 • Målade om carporten på rekordtid
 • Var på Gotland för första gången i mitt liv (båten är ett bildbevis...frugan tog det)
 • Äntligen läste alla böcker som jag länge velat men inte orkat
 • Började uppskatta "Så mycket bättre"
 • Blev hundägare....och lärde mig nya svordomar på kuppen
 • Fick lära mig att det är ett svenskt företag med kopplingar till en bibelsekt som producerar apparaten man trycker på vid övergångställena vilket fick mig att gå mot rött ljus många gånger

Jag lovar egentligen ingenting inför det nya året mer än att fortsätta på inslagen väg med att vara en god pappa och förebild för mina barn och en god äkta man åt min fru, med allt vad det innebär samt vara en schysst och aktiv medborgare och politiker som aldrig glömmer mitt ursprung och som alltid tar ställning för de som kanske inte har det så roligt alla gånger.


Jag lovar däremot att fortsätta vara en böld i röven för den sittande regeringen...


Gott Nytt År till alla er som läser, delar, kommenterar, inspirerar och engagerar!
Tack för allt!//Anders

1 kommentar:

 1. Anette Hallberg31 december 2011 11:47

  Bra Anders! Fortsätt det skadar inte med någon som ifrågasätter och klargör.Kanske/förhoppningsvis kan många av "det sovande folket" väckas.

  SvaraRadera