Facebook

lördag 19 november 2011

Varför inte?

Då satt jag här.... till slut. Tryckandes på tangenterna som ska ära, förfära, glädja och engagera i största allmänhet. Genast uppstår frågan; vad ska jag skriva om?


Tja, med tanke på alla de åsikter och tyckanden som jag råkar besitta så är det ju konstigt om dem inte borde få utlopp någonstanns. Frågan är hur frugan och barnen har stått ut i dessa år. Eller så har dem stängt av helt enkelt när brandtalen har kommit igång vid middagsbordet. Sååå... nu får ni stå ut med mig i stället.

En del av er har redan hunnit reta ihjäl sig på både ditt och datt som jag kommenterat på Facebook eller på webben i största allmänhet. Och inte lär det bli bättre nu, kanske bara mer kontrollerat. Som engagerad tyckare i största allmänhet tar jag mig friheten att skriva om det mesta som säkert de flesta kommer att känna igen sig i. Vardagens små roligheter, vedermödor, tristess eller rentav förbannelser kommer att varvas med mina egna uppfattningar om det Sverige som finns runt omkring oss.

Så...hjärtligt välkomna till Svärd(s) värld. Tyvärr fick jag inte använda parenteser i webnamnet så det blev kort och gott "anderssvaerd" i brist på annat.

Nu kör vi!

1 kommentar: