Facebook

lördag 19 november 2011

Här sitter jag och sitter...

Det sägs att tiden går. Ja det är väl bara förnamnet. Efter att ha avverkat lite allt möjligt på tv-paletten ikväll kan jag nog konstatera att det som var bäst troligtvis var testet som jag gjorde med telefonen och tv:n. Det vill säga Youtube rakt in i vardagsrummet via Hdmi-kabeln, om man nu gillar mjöl!
En länk till nämnda klipp följer....

I övrigt skulle man väl kunna tänka sig att vi gjorde som folk gör mest; slösnackar, käkar lösgodis och bedömer tolkningarna som framförs i "Så mycket bättre". Om det nu är så mycket bättre vet jag inte, men det är annorlunda om man jämför med originalen. Ikväll tror jag nog att Wiehe kammade hem det. Förvisso var Laleh inte helt fel men hon ligger i en annan konstnärlig dimension vilket gör att jag bedömer hennes insatser lite annorlunda och kanske tuffare...

Ledin blir jag nervös på, men det sitter i sedan tiden jag spelade. Jag brukade få utslag på fingrarna så fort någon önskade "Sommaren är kort" eller något annat populärt; "Nä Ledin", sa man och bläddrade förstrött bland singlarna...."han är slut!". För det mesta gick dem iväg då, utan att ha förstått vad jag egentligen sa... Och jag slapp känna mig som en jukebox!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar